Imatge o vídeo destacat
20231102-tunelA100

Record de participació en el Túnel del terror de les joves d’A100

Aquest curs, i tenint en compte les valoracions fetes en anteriors edicions, la preparació del Túnel va començar tot just a principis d'octubre. Aquest any les joves van decidir crear una història, un eix conductor per ambientar el recorregut per on passarien les persones que volguessin apropar-se al centre a gaudir d'una experiència terrorífica.

Per altra banda, un altre tret diferencial d'aquesta edició del Túnel, ha sigut la venda d'entrades anticipades. La idea va sorgir durant la preparació de l'activitat i va augmentar la motivació de les joves durant el procés.

Un dels objectius de l'activitat era aconseguir fons per al grup d'A100, per tal d'organitzar una activitat conjunta. Si comparem amb la darrera castanyada, l'assistència ha augmentat considerablement, tenint compte que aproximadament 80 persones del barri han pogut gaudir de l'experiència.

A poc a poc les joves van agafant experiència i motivació per les futures edicions. Esperem continuar millorant i celebrant aquest dia tan assenyalat en el calendari d'A100. Us esperem el pròxim any!