Imatge o vídeo destacat
Centre obert

Centre Obert es transforma!

Amb aquest titular les educadores i voluntariat de Centre Obert iniciàvem el trimestre, anunciant-ho en una trobada amb famílies i infants per explicar totes les novetats que es presenten pels propers mesos. A partir d’aquí, van ser moltes les preguntes que van anar sorgint…

Com? Centre Obert es transforma?

Efectivament! Aquest trimestre hem decidit fer un salt i…  passar de berenar a una sala a fer-ho a la plaça, així com deixar el reforç escolar per iniciar espais d’aprenentatge.

Però aleshores els infants no estudiaran?

Sí! Però a partir d’un projecte, on nens i nenes aprendran de manera diferent depenent de la seva autonomia, rimte i desenvolupament personal.

Un projecte?

Treballar sobre un tema d’interès on hauran d’investigar i  conèixer per després compartir-ho amb les famílies, convidant-les a una exposició del tema en qüestió.

Estem impacients… quin tema serà?

Durant les primeres quatre setmanes treballarem el matractament i cuidado dels gossos, centrant-nos en l’abandonament.

Ja veieu que ens esperen tardes de molta intensitat! Però això no ho volem fer sols. Així que si també voleu viure aquest canvi, totes les famílies esteu convidades a passar la tarda amb nosaltres i els vostres fills i filles per seguir creixent en aprenentatges.

Us esperem a les 16.45h a la Plaça Antonio Machado per berenar i jugar i, a partir de les 18h, a la Fundació per aprendre nous coneixements!!!