Imatge o vídeo destacat
Benvinguda primavera

Benvinguda primavera

Arriba el bon temps, les plantes floreixen i el mes de març ens brinda la possibilitat de realitzar activitats poc habituals pel grup d’A100.

Per una banda, un dissabte de març vam anar amb un grup de joves a fer una bicicletada per Barcelona, començant a l’emblemàtic barri del Born i arribant fins al Fòrum tot pedalejant pel Passeig Marítim! Després de gairebé tres hores de ruta, vam finalitzar la sortida dinant al Parc de la Ciutadella.

Per l’altra, vam donar la benvinguda a la primavera realitzant el segon divendres a la Plaça de la temporada! Futbol xinès, maquillatge, manualitats, curses amb xanques… Un munt d’activitats i jocs organitzades i dinamitzades pels nostres joves on l’actitud dels grans i la participació dels més petits va ser excel·lent.

Finalment, per tancar el trimestre, els joves i les educadores ens vam quedar a dormir al Centre Obert! Amb pijama, raspall de dents, el sopar i quelcom per compartir entre tots, vam passar una nit molt especial. A alguns els va costar agafar la son, però l’endemà tots vam marxar amb la sensació d’haver compartit una bona experiència amb els companys i educadores i, sobretot, amb moltes ganes de repetir!

Realment han estat unes activitats rebudes amb molta il·lusió pels joves d’A100, on la convivència i el compartir moments fora dels habituals han permès conèixer-nos una mica més!