Imatge o vídeo destacat
Màgia

Dies màgics a Centre Obert

Centre Obert s’uneix a Badalona per agafar el barret i la vareta i, un cop més, celebrar la XVII edició del Festival Internacional de Màgia – Memorial Li Chang.

Primer vam començar el mes amb un taller de màgia on els nens van preparar i exposar els seus trucs. Els petits van tallar una canyeta per la meitat i a continuació… SORPRESA! El fil de dins estava sencer! Els mitjans, en canvi, van mostrar una capsa de llumins completa per després fer desaparèixer la tapa. INCREÏBLE! Finalment, els grans van aventurar-se amb les cartes, fent-nos escollir una entre tota la baralla per després endevinar- la. Encara ens preguntem com ho deurien fer… MÀGIA!

A més a més, una tarda els infants de petits i mitjans vam anar a la biblioteca amb il·lusió i expectació per gaudir d’un espectacle on res era impossible: avions de paper que es cremaven a l’aire mentre desapareixien, cartes que canviaven de forma o de lloc, o nenes que es convertien en magnètiques i acabaven envoltades de culleres… Els nens i nenes van començar amb incredulitat però després van confessar que estaven sorpresos.

Però això no va ser tot! Per acabar aquest Festival, vam assistir a l’Escorxador, juntament amb el projecte d’ApreniJoc, per gaudir d’una màgia diferent però igual de sorprenent, i és que ens van regalar un conjunt d’ombres xineses juntament amb històries molt divertides.

I és que ja diuen que “aquells que creuen en la màgia estan destinats a trobar-la” i, des de la Fundació Salut Alta, sempre volem que els dies siguin màgics i inoblidables!