Imatge o vídeo destacat
Sortim a la plaza!

Sortim a la plaça!

Aprofitant la Setmana de la Pau, el primer divendres d’aquest mes vam realitzar una activitat especial pels infants, adolescents, professionals i veïns del barri. En comptes de passar la tarda fent activitats de caire lúdic als respectius locals de la Fundació, vam decidir sortir tots al carrer!

La idea de les educadores era organitzar una tarda de jocs i activitats a la Plaça Antonio Machado, molt a prop del local d’A100. I per això, necessitàvem de la col·laboració d’alguns dels nostres joves per tal que dinamitzessin i es responsabilitzessin dels diferents espais de joc que es van dur a terme, donant-nos un cop de mà i formant part de manera activa d’aquesta jornada lúdica. Hi havia activitats de caire esportiu (curses de relleus, encistellar anells, saltar a la corda,…) i d’altres com manualitats relacionades amb la Setmana de la Pau.

La tarda va ser un èxit! Per una banda, els joves voluntaris d’A100 van realitzar la seva tasca de forma molt satisfactòria: van muntar, dirigir i també participar dels diferents espais. Per l’altra, els nens i nenes de Centre Obert, Aprenijoc i altres infants del barri que hi van participar, van acabar molt contents i esgotats de les activitats esportives i van poder endur-se a casa les manualitats que havien realitzat.

Finalment, els joves voluntaris i les educadores vam marxar a casa una mica cansats però sobretot amb molt bones sensacions i només un dubte… Quan serà el següent divendres a la Plaça?