Imatge o vídeo destacat
Jugar a jocs

Un nou trimestre a A100

 
Ja hem encetat un nou trimestre! Ja en teníem ganes… Els dos primers dies vam fer algunes dinàmiques per conèixer-nos perquè s’han incorporat dues noves educadores, la Núria, una crack aturant gols, i la Loly, a qui li encanta la música rock.

Després de les dinàmiques, vam obrir les sorpreses que ens havien deixat els Reis, trobant llibres, jocs i material esportiu per fer servir al projecte. A més, els qui vam voler ens vam endur un llibre a casa i s’ha de dir que alguns ja l’hem començat i ens sembla força interessant!

Aquests dies també ens han servit per reprendre rutina i hem notat algunes millores respecte el trimestre passat: ens és més fàcil concentrar-nos en l’estona de deures i la majoria volem millorar les notes de l’institut. Com veieu, comencem amb les piles ben carregades!

Finalment, divendres vam fer propostes per les activitats de lleure i l’aplausòmetre va mesurar com a les més aplaudides la disco, dormir a A100 i sortida amb bicis. Les següents més valorades van ser pel·lis, volei-platja i Tú sí que vales. Així que, si estem de sort, això i més ho trobarem aquest segon trimestre.

Amb aquest inici, ja es preveu que serà un trimestre ple de novetats i energia!!!!