Imatge o vídeo destacat
Experiència per repetir

Una experiència per repetir

Tarda rere tarda, els infants d’ApreniJoc arriben a l’Escola Josep Carner, juguen una estona, es renten les mans i després fan una mica de reforç escolar acompanyats de les seves educadores. Durant aquest temps, els nens i les nenes adquireixen hàbits i tècniques d’estudi, també  aprenen nous continguts i reforcen aquells ja treballats a les escoles, sempre respectant els ritmes individuals.

Amb les ganes de poder compartir tot el que fem en aquest projecte, uns dies abans d’acabar el curs vam convidar a les mares i pares d’aquests infants perquè passessin una tarda amb els seus fills, donant la possibilitat de veure com era el dia a dia a ApreniJoc, vivint-lo des de l’inici fins al final. Una part molt important va ser poder acompanyar en el reforç escolar, on tot junts vam realitzar els deures i vam reforçar de manera positiva la tasca que estan fent els seus fills i filles. Alhora, quan va ser l’hora de jugar, les cares dels infants ho deien tot! Els somriures de tots ells demostraven que estaven encantats de poder compartir tota una tarda amb les seves famílies. Però no van ser els únics que desprenien felicitat, les mares i els pares s’ho van passar d’allò més corrent i jugant amb els seus fills i filles!

Realment famílies, infants i professionals vam gaudir molt d’aquesta experiència i ens vam quedar amb les ganes de poder-ho repetir més sovint. Però bé, sembla que haurà de ser de cara al curs vinent, perquè ara ja hem tancat les portes d’aquest curs d’ApreniJoc!