Imatge o vídeo destacat
Màgic empenta

Qui sou els de màgic empenta

El dimecres 18 de Maig, Centre Obert vam voler celebrar el desè aniversari de representacions de la companyia Màgic Empenta, aprofitant que la biblioteca de Llefià ens regalava una de les seves actuacions on la màgia de les paraules s’amagava entre els diàlegs i en cada titella creada exclusivament per ells.

Durant l’actuació els nens i nenes del grup de mitjans van estar molt atents però, un cop va acabar la representació, van tenir uns dubtes que els protagonistes de Màgic Empenta van respondre amb un somriure a la cara.

  • Qui sou els de màgic empenta?

Som un grup que va néixer en un taller de teatre l’any 2005. Els primers integrants, persones amb diversitat funcional, vam sentir la voluntat de créixer personal i emocionalment i de sentir-nos útils.

  • Diversitat funció….què?

Diversitat funcional. Significa que tots els que estem aquí som persones que tenim una discapacitat que ens afecta a alguna part del cos però que no per això deixem de fer coses. Som iguals que tots. Tots som iguals.

  • Vosaltres estàveu el dia de Sant Jordi a la plaça Antonio Machado!

Sí, i també ens vau venir a veure a la castanyada al Casal d’Avis!

Entre preguntes, respostes i contes, l’aniversari va acabar amb un petit berenar i uns infants plens d’idees al cap. Moltes gràcies i per molts anys!