Imatge o vídeo destacat
Memòria 2015

Memòria 2015: Fem realitat nous projectes

“Ja tornem a ser-hi… tal dia farà un any! I arrenquem el nou curs amb nova direcció, un equip renovat de funcions dins un nou organigrama i, sobretot, sobretot, amb noves il·lusions per a continuar la nostra tasca.”

Amb aquestes paraules Francesc Gil i Argemí, president de la Fundació Salut Alta, presenta la Memòria del 2015. Una publicació que, mitjançant la transparència en la informació, permet mostrar com intervenim, apropant la tasca que han realitzat els diversos projectes de l’entitat al llarg de l’any.

També inclou dades concretes sobre el perfil d’infants i famílies a qui acompanyem, informacions econòmiques per mostrar com ens financem i l’equip humà amb qui fem equip per fer realitat tota l’activitat proposada. Per últim, suposa una eina per materialitzar tot el treball en xarxa que s’ha anat mantenint amb diverses entitats, així com l’agraïment a les institucions, empreses o entitats que han confiat en la nostra missió.

De fet, és gràcies a totes les aportacions i col·laboracions desinteressades que han donat fruit a vàries iniciatives i, per això, hem pogut escriure el lema que encapçala la memòria “Fem realitat nous projectes”.

Descobriu aquests nous projectes a la Memòria 2015!