Imatge o vídeo destacat
Decoració

La decoració amb sentit

En el món de la decoració existeixen algunes regles fonamentals per adornar un espai petit.

En primer lloc, és imprescindible buscar un estil que realment concordi amb els gustos personals dels seus habitants. En segon lloc, s’han de tenir en compte les activitats que s’hi realitzaran per poder definir els elements que s’integraran. A continuació, s’escull l’element que serà el centre de les mirades de l’habitació i voltants i, seguidament, es defineixen les zones especials de cada ambient. Finalment, s’ha de moblar l’espai mantenint un ambient equilibrat tenint en compte les mides dels mobles i pensant en deixar un espai per l’emmagatzematge.

I seguint aquests passos és com hem intentat crear un ambient d’acord amb els gustos i necessitats dels nostres petits infants a l’espai de guarda infantil. Així que hem intentat portar a la Fundació un petit bosc on els més menuts veuen com es va transformant amb el pas de les estacions, passant de les fulles seques de la tardor al cel fresc i nevat de l’hivern. I on, a més a més, poden jugar amb una gran varietat de jocs adaptats a les diferents edats.

En definitiva, s’ha convertit en un lloc màgic on els nens i nenes venen contents i on se senten estimats per la Luisa i la Mercedes!