Imatge o vídeo destacat
Arbre

Junts per la pau

“La pau comença amb un somriure” va dir un cop Mare Teresa de Calcuta, i així va començar la nostra tarda a Centre Obert el 29 de gener, amb motiu del Dia Escolar de la No-violència I la Pau (DENIP).

Somriures d’aquella nena per poder compartir amb els seus germans la tarda d’un divendres; somriures d’aquella mare al veure el seu fill jugar; somriures d’aquell fill en ensenyar al seu pare la tablet amb la que aprèn cada tarda; somriures de les educadores cada vegada que per la porta arribava algú més.

Benjamin Franklin ho sabia bé quan va expressar que “O caminem tots junts cap a la pau, o mai la trobarem“. Així que el nostre berenar va ser conjunt: mares, pares, germans, nens i nenes, voluntàries i educadores ens vam asseure junts per gaudir d’una xocolata calenta amb galetes. Un berenar energètic per a tota una tarda de taller!

“No hi ha camí per a la pau; la pau és el camí” va observar Gandhi any rere any a la recerca de la pau… i nosaltres així ho vam fer! Amb les nostres mans vam crear coloms missatgers amb escrits de desitjos que van quedar a l’arbre de l’entrada, el primer lloc de pas del nostre camí cap a la Fundació.